Vloermarkering COVID-19: 1,5 meter afstand houden!

We weten het allemaal… maar denken er niet altijd aan. De signaalfunctie die weg- en vloermarkering heeft, kan uitkomst bieden! Het ziet ernaar uit dat de geldende maatregelen nog wel een tijdje aanhouden. Kies daarom voor onze vloermarkering met wegenverf: opvallend en slijtvast!
 

houd 1,5 afstand corona covid-19 maatregel de bruin markeringenVloermarkering witte baan met zwarte voetstappen

houd 1,5 afstand corona covid-19 maatregel de bruin markeringen
Vloermarkering diverse kleuren mogelijk

 

Wegmarkering coronavirus: afstand houden

De oproep om voldoende afstand te houden kun je niet vroeg genoeg laten horen! Dat begint dus al met wegmarkering op bijvoorbeeld een parkeerplaats. Ook bij ingangen van bijvoorbeeld winkels, speeltuinen en pretparken kunnen we met wegenverf nog extra duidelijk maken dat mensen 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden. Kies voor stijlvolle markering in je huisstijlkleur of juist voor opvallende signaalkleuren!

 

Bezoekers in de rij? Help ze een handje

Laat je bezoekers gedoseerd binnen? Of zit je in een andere situatie die ervoor zorgt dat er rijen ontstaan? Ook daar hebben we over nagedacht! We kunnen nauwkeurig aangeven waar men in de wachtrij mag gaan staan, door om de 1,5 meter een markering aan te brengen op de straat. Dat voorkomt onduidelijkheid en dient als extra reminder voor je bezoekers of klanten.