Belijning en markering voor sport & recreatie

Zowel voor vakantieparken als sportgelegenheden is goede wegmarkering van groot belang. Vaak heb je piekmomenten te verwerken. Goede markeringen kunnen zorgen dat dit op logistiek vlak in ieder geval zo soepel mogelijk verloopt.

 

Belijning recreatiegelegenheden

De wisseldagen in het hoogseizoen zijn enorme piekmomenten van binnenkomende en uitgaande verkeersstromen, vaak vakantiegangers. Helaas zijn wachtrijen bij het in- en uitchecken niet altijd te voorkomen, soms ontstaat hierbij ook een ‘verkeerschaos’. We denken graag mee om te zorgen dat deze piekmomenten zo goed mogelijk verlopen.

 

 

Zo is het mogelijk om speciale parkeervakken aan te duiden voor inkomend verkeer, dichtbij de receptie. Deze parkeervakken kunnen zelfs uitgevoerd worden met gekleurde wegenverf. Daardoor vallen ze extra op en kan iedereen zien dat het parkeervak een speciaal doel heeft! Uiteraard kunnen we ook op het terrein zelf wegmarkeringen aanbrengen om bijvoorbeeld te wijzen op de snelheidslimiet, voorrangssituaties aan te duiden of gewoon om bezoekers de weg te wijzen naar specifieke delen van het terrein.

 

Belijning sportgelegenheden

Een sportgelegenheid kenmerkt zich ook door piekmomenten, die bijvoorbeeld druk leggen op de parkeercapaciteit. Het belijnen van parkeergelegenheden zorgt ervoor dat de parkeerruimte zo efficiënt mogelijk wordt benut. Daarbij kan ook rekening gehouden worden met aanduidingen voor invalideparkeerplaatsen en parkeerplaatsen voor elektrische auto’s.

 

Markering van sportvelden

Zowel bij sport- als recreatiegelegenheden zijn vaak permanente sportvelden te vinden. Steeds vaker wordt gekozen voor een harde, slijtvaste bitumineuze of betonnen ondergronden.

De Bruin Markeringen helpt je graag deze sportvelden multifunctioneel inzetbaar te maken. Zo kunnen we op het vlak van grondmarkering sintelbanen inkleuren en kunnen in verschillend kleuren de lijnen van een volleybalveld, voetbalveld en tennisbaan worden aangebracht. Zo wordt sportveld multifunctioneel inzetbaar, zonder in te leveren op duidelijkheid!

 

 

 Parkeervoorzieningen

 Industriële markering

 Bedrijventerreinen

 Sport & Recreatie