Parkeervakken belijnen 

Eén van de meest voorkomende werkzaamheden die we uitvoeren is het belijnen van parkeervakken in bijvoorbeeld parkeergarages of op parkeerterreinen. Omdat de belasting van deze lijnen vaak vrij hoog is, gaan we graag grondig te werk.

 

wegmarkeringen belijning parkeervakken industriële markeringen wegmarkeringen leerbroek symbolen parken bedrijventerreinen jsp reclame

 

We beginnen met het reinigen van de ondergrond. Dat zorgt voor een betere hechting. Vervolgens brengen we de belijning aan en zorgen we dat deze ingestrooid wordt met reflectieparels en/of stroefheidsmiddel.

 

Speciale parkeerplekken, zoals bij laadpunten voor elektrische auto’s of invalidenparkeerplaatsen kunnen we voorzien van extra opvallende kleuren. Ook is het mogelijk om symbolen als grondmarkering aan te brengen.
 

e laad vakken in opdracht van trafficsupply de bruin markeringenDe markering voor deze parkeerplaats voor laadpunten is gerealiseerd in opdracht van trafficsupply.nl.

 

Voorbeeldprojecten Parkeerterreinen

Het aanbrengen van belijning en markering bij parkeervoorzieningen gaat een stuk verder dan het markeren van parkeervakken. Naast de traditionele witte wegenverf, kunnen we ook reflecterende wegenverf of zelfs gekleurde markeringsverf inzetten. U wilt uw bedrijfskleuren terugzien in de markering? Ook dat is bij ons mogelijk.

 

parkeervak belijning wegmarkering de bruin wegmarkeringen

 

Parkeervoorzieningen voor VVE’s

Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) zijn vaak ook verantwoordelijk voor parkeervoorzieningen die bijvoorbeeld bij een appartementencomplex horen. Bij VVE’s is echter lang niet altijd alle specifieke kennis aanwezig wanneer het gaat om parkeergelegenheden en de belijning ervan. We helpen je daar graag bij. Naast het belijnen van parkeervakken en het aanbrengen van grondnummering, kunnen we ook helpen bij het aanbrengen van pijlen om rijroutes aan te geven. Hiermee zorgen we voor optimale verkeersstromen en bovendien komt het ook de veiligheid ten goede!

 

 

 Parkeervoorzieningen

 Industriële markering

 Bedrijventerreinen

 Sport & Recreatie