Industriële belijning en markering 

Binnen een industriële omgeving gaat er vaak veel aandacht uit naar veiligheid. Procedures en processen zijn daarbij een goed vertrekpunt, grondmarkering zorgt voor duidelijkheid!

 

Bij het aanbrengen van grondmarkering hebben we ruime ervaring met de kleurvoorschriften die binnen Lean en 5S worden gebruikt. Voor extra langdurige zichtbaarheid kunnen we waar mogelijk ook gebruikmaken van 2-componenten wegenverf. Het gebruik van reflecterende verf behoort tot de mogelijkheden en passen we vaak toe op looppaden binnen Safety Zones, om deze extra op te laten vallen.

 

wegmarkeringen belijning parkeervakken industriële markeringen wegmarkeringen leerbroek symbolen parken bedrijventerreinen jsp reclame

 

Symbolen aanbrengen

Binnen industriële toepassingen blijft het gebruik van grondmarkering vaak niet beperkt tot belijning. De Bruin Markeringen kan ook verkeerstekens en andere symbolen aanbrengen. Handig om bijvoorbeeld toe te passen bij BHV verzamelplaatsen. Het creëren van diepte op bijvoorbeeld trappen bij stations of winkelcentra draagt bij aan de veiligheid van slechtzienden. Ook het aanbrengen van symbolen of tekens ter verduidelijking bij het instappen bij bushaltes behoort tot de mogelijkheden.

 

rode kruizen veiligheidzone symbolen markeringen de bruin wegmarkeringen

 

de bruin markeringen trappen belijning voor slechtziende

 

Voorbeelden van industriële markeringen

Grondmarkeringen spelen op industriële plaatsen, zoals productielocaties en magazijnen, een belangrijke rol. looproutes, Safety Zones, oversteekplaatsen, stroeve trapmarkeringen, opstelvakken en plaatsen waar afval wordt ingezameld zijn hiervan slechts enkele voorbeelden. Binnen Lean / 5S grondmarkering wordt daarbij veelvuldig gebruik gemaakt van de kleuren geel, zwart, rood, blauw en groen. We kunnen grondmarkeringen echter ook in andere kleuren leveren.

 

 

Onderhoud van industriële belijning en markering

Zeker in een industriële omgeving zoals een productielocatie, logistiek centrum of magazijn is onderhoud belangrijk. Gezien de invloed die markeringen hebben op de veiligheid en de intensiteit waarmee deze markeringen worden belast, is het belang groot. We adviseren in ieder geval om iedere 2 jaar vervaagde belijningen geheel of gedeeltelijk opnieuw aan te brengen. Ook dit werk nemen we je graag uit handen!

 

Samen resultaat behalen

Samen gaan we voor het optimale resultaat. Dat is meer dan voldoen aan wettelijke veiligheidseisen vanuit ARBO-regelgeving of het bouwbesluit. Het aanbrengen van belijning en markeringen draagt bij aan goede uitvoering van processen en efficiënt werken.

 

 

 

 Parkeervoorzieningen

 Industriële markering

 Bedrijventerreinen

 Sport & Recreatie