Belijning en markering aanbrengen op bedrijventerreinen

Bedrijventerreinen behoren vaak niet tot de openbare weg. Toch is het verstandig om ook belijning of grondmarkeringen aan te brengen, al was het alleen maar voor de veiligheid.

 

We bekijken graag samen hoe we dit op een slimme, logische en veilige manier kunnen verzorgen en voeren dit graag voor je uit. We houden daarbij natuurlijk rekening met gewenste kleuren, toepassingen en kiezen op basis daarvan de juiste materialen. Van klassieke witte wegenverf tot reflecterende verf in iedere gewenste kleur.

 

markeringen bedrijven terreinen gevaarzones belijning laden en lossen markeringen

zebrapaden veilige looproutes wegmarkeringen belijning parkeervakken industriële markeringen wegmarkeringen leerbroek symbolen parken bedrijventerreinen jsp reclame
 

Verkeerstekens op het wegdek

Wanneer we aan het werk zijn op bedrijventerreinen, krijgen we regelmatig de vraag of er ook verkeerstekens kunnen worden aangebracht. Dat doen we graag! Naast de standaard verkeerstekens kunnen we ook markeringen op maat ontwerpen, die precies aansluiten bij de behoefte.

 


Onderhoud van wegmarkeringen

Net als voor je machines, gebouwen en voertuigen is onderhoud ook een belangrijk punt van aandacht bij belijning en wegmarkeringen. Afhankelijk van de belasting, gaan markeringen soms wel 4 jaar mee. Het advies om iedere 2 jaar te kijken naar de staat van de markeringen. Vervaagde markeringen en belijning kunnen we geheel of gedeeltelijk opnieuw voor je aanbrengen.

 

 

 Parkeervoorzieningen

 Industriële markering

 Bedrijventerreinen

 Sport & Recreatie